Logo en praktijkpagina aanpassen

Bij het aanmelden van je praktijk kun je het logo/beeldmerk van de praktijk uploaden en de praktijkpagina aanpassen.

Als je deze gegevens wilt aanpassen dan kunt je via email een wijziging aanvragen.

Logo

• Stuur het logo in PNG, GIF of JPG-formaat op
  • Afmetingen: minimaal 400 x 200 pixels

Mail ons

Stuur het nieuwe logo naar [email protected]

Praktijkpagina

• Drie afbeeldingen (JPG, PNG)
  • Koptekst
  • Drie korte teksten tussen de afbeeldingen

Op https://beheer.afsprakenapp.nl staat een link naar een formulier om nieuwe gegevens voor de praktijkpagina aan te leveren. Zie Wijzigingen voor de praktijkpagina kunt u hier doorgeven

Gegevens verversen

Als er iets is aangepast in de app, kan het zijn dat de gegevens van de app moeten worden ververst:
Ga naar Menu > Instellingen > Alle gegevens verversen