Wachtwoord patiënt opvragen

Dat kan op verschillende manieren:

Praktijk

Als praktijk kun je een app-wachtwoord naar de patiënt verzenden:

• open de patientenlijst in Intramed en selecteer de patient
  • klik op het AfsprakenApp icoon om de berichteninstellingenpagina te openen
  • klik op wachtwoord verzenden
  • om toegang tot de berichteninstellingenpagina te krijgen moet je de AfsprakenApp Online Dienst installeren.

Patiënt

De patiënt kan zelf een app-wachtwoord opvragen:

• geef of mail de baliefolder met uitleg over hoe de app te downloaden en een wachtwoord aan te vragen. De baliefolder is te vinden op https://beheer.afsprakenapp.nl
  • de patient kan ook naar de App-Store gaan en zoeken op AfsprakenApp of MijnZorgApp. In de app is een optie Geen wachtwoord ontvangen? waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangevraagd.