Kunnen de afspraken van de patiënt ook in hun online agenda gezet worden?

De volgende stappen zijn uitgevoerd op een iPad, maar het kan in principe ook op een smartphone of pc gedaan worden.

Link om te delen met patiënt: https://www.afsprakenapp.nl/files/UitlegKoppelingOnlineAgenda.pdf

Koppeling online agenda is een abonnement instellingen
Om deze optie aan patienten te bieden, moet dit op https://beheer.afsprakenapp.nl (optie abonnement instellingen) worden aangezet.

De kosten zijn € 0,12 per koppeling per maand (zolang de behandeling duurt). Maar voor de kosten hoeft u het niet te laten. Niet veel patiënten gebruiken deze koppeling, maar de mensen die het gebruiken zijn er erg blij mee.

Uitleg koppeling online agenda (alleen voor patiënten!)
Ga naar https://www.afsprakenapp.nl/onlineagenda en login met je geboortedatum en wachtwoord.

De agenda link kan worden gekopieerd om toe te voegen aan je Google, Apple of Outlook agenda.

Je volgt verder de instructies van je eigen agenda.

Als je je 'abonneert' op je eigen afspraken, staan deze voortaan in je online agenda.