Hoe stel ik de AfsprakenApp Online Dienst, zodat ik de berichteninstellingenpagina kan zien?

Door de online dienst van de AfsprakenApp in Intramed te installeren zijn de AfsprakenApp berichteninstellingen via een knopje in de bovenste balk in Intramed direct toegankelijk. Daarnaast staat de oefenresultaten in het dossier van de cliënt (alleen voor MijnZorgApp).

Hoe installeer je de AfsprakenApp online dienst?

• Ga naar Systeem > Organisatie > Online diensten (zorg ervoor dat je deze handelingen uitvoert met een gebruiker die voldoende rechten heeft).

• Druk linksboven op het plus-teken (onder Bewerken):

• Druk op het Pijl naar beneden icoontje en kies AfsprakenApp

• Vul de praktijkID in het veld gebruikersnaam in. Dit is een getal!
  • Vul het wachtwoord in het veld Toegangscode in en druk op F5.

N.B. De gebruikersnaam en toegangscode zijn te vinden op https://beheer.afsprakenapp.nl. Als u bent ingelogd op de beheerpagina, kies in de bovenste balk ‘Intramed koppelingen’. Onder het kopje ‘AfsprakenApp Online Dienst in Intramed vindt u de gebruikersnaam (= de praktijkID, een getal) en de toegangscode (= wachtwoord). Zie het plaatje hierboven.

In de bovenste balk verschijnt nu het AfsprakenApp icoon. Als u een patiënt/cliënt selecteert en op dit icoon klikt, opent zich een browservenster met de berichteninstellingen van de betreffende cliënt.