Ik probeer HWO te openen en zie 'Unknown Therapist'. Wat moet ik doen?

Als je in Intramed de patiƫntenlijst opent, een patiƫnt selecteert en op het HWO-icoon klikt, moet de HWO-website openen.

Als je de foutmelding 'Unknown Therapist' krijgt, is je Intramed medewerkersaccount niet gekoppeld aan een geldig HWO account.

Het gekoppelde HWO-account wordt ingesteld bij de Huiswerkoefeningen Online Dienst:

De gebruikersnaam en het wachtwoord van je HWO-account kun je opzoeken op https://beheer.afsprakenapp.nl (optie HWO-accounts).

Lukt het niet? Neem dan contact met [email protected]