Hoe voegt mijn patiënt een tweede account toe aan de app?

Deze link kun je delen met de patiënt: https://www.afsprakenapp.nl/files/Een%20tweede%20account%20toevoegen%20aan%20de%20AfsprakenApp.pdf

Hier de uitleg
Het kan zijn dat je de app zowel voor jezelf als voor een familielid (bv. je kind) wilt gebruiken. Of twee accounts van jezelf bij verschillende praktijken wilt beheren. Dat kan. Je kunt een tweede account toevoegen aan de app. Hoe doe je dat?

Klik op de Menu-knop, de drie streepjes linksboven en vervolgens op de accounts-wisselknop, rechts naast je naam.

Klik op ‘Account toevoegen’. Je kan dan inloggen met het tweede account.

Om in te loggen heb je de geboortedatum en een wachtwoord nodig. Als je geen wachtwoord hebt, kun je dat in de app aanvragen bij Geen wachtwoord ontvangen?

Als je 06-nummer op twee patiëntenkaarten voorkomt, ontvang je ook twee wachtwoorden, een van jezelf en bv. een van je kind. Aan het wachtwoord kun je niet zien welk wachtwoord bij welk account hoort. Probeer ze dan ook allebei uit.