Mijn cliënt/patiënt kan niet inloggen op de app. Wat gaat er mis?

Bij het inloggen in de app, moet de geboortedatum en het per SMS verstuurde wachtwoord worden ingevoerd. Wat mis kan gaan, is het volgende:

• Wachtwoord bevat twee hoofdletters, die moeten ook zo worden ingetikt.
  • Geboortedatum is niet correct op de patiëntenkaart vermeld.
  • Patiënt heeft meerdere accounts, bv. ook van de kinderen, en tikt bij de eigen geboortedatum het wachtwoord van het kind in.