Eigen tekst toevoegen aan berichten

Op verschillende plekken in de communicatie kun je een eigen tekst ('vrije tekst') toevoegen, bv. om te verzoeken dat de patiënt een handdoek meeneemt of om de patiënt erop te wijzen dat een afspraak niet binnen 24 uur kosteloos kan worden afgezegd.

Ga naar https://beheer.afsprakenapp.nl, login en kies communicatie in de topnavigatie.

Er zijn vier plekken waar een zogenaamde vrije tekst kan worden geplaatst:

• baliefolder (biedt informatie over de app en de herinneringen, staat als pdf op https://beheer.afsprakenapp.nl en kan worden uitgereikt aan nieuwe patiënten)

• welkomstmail (ontvangen alle nieuwe patiënten met een afspraak)

• downloadpagina (zien alle nieuwe patiënten die op de link in de wachtwoord-SMS klikken om de app voor hun telefoon te downloaden).

• afspraakherinneringsmail (krijgen patiënten als herinnering als ze geen app downloaden en SMS-herinneringen ontvangen)