Het verzetten van afspraken in de app

Aanzetten van deze functie

Om de functie afspraken maken/verzetten aan de zetten moet het een en ander worden ingesteld in Intramed.
In onderstaand artikel staat precies uitgelegd hoe dit moet:
https://help.appsotheek.nl/nl/articles/25366-wat-moet-ik-in-intramed-aanpassen-als-ik-de-app-diensten-afspraken-verzetten-cq-maken-ga-gebruiken

Hoe werkt het?

Indien u als praktijk daarvoor kiest kunnen patienten zelf in de app hun afspraken verzetten. Dat gaat als volgt:

- patient ziet, bv. op het startscherm, een afspraak staan

- op de afspraak detailpagina staat de optie om de afspraak te verzetten

- er worden opties opgehaald van de server...

- ... en er worden opties getoond.

- de wijziging wordt bevestigd ....

- ... en de afspraak is gewijizgd