Heeft u tips voor een behandeling op afstand?

Door de corona-crisis is voor veel beroepsgroepen videobellen een serieus alternatief geworden om toch een behandeling te kunnen bieden aan clienten, alleen dan op afstand. Maar hoe doe je dat eigenlijk, videobellen? Wat zijn de do's en de don'ts (niet door elkaar praten bv.). We zouden dat graag willen horen, zodat we ervaringen met elkaar kunnen delen.

Hieronder de tips van WIbo. Maar eerst een korte demonstratie van hoe je een tablet als tweede scherm aan een pc kan koppelen, namelijk met de Duet app. Die is niet goedkoop (€ 10), maar het werkt echt heel fijn voor zowel PC als Mac en voor iPad en Android tablet. Op je second screen kun je dan natuurlijk ook videobellen. Wat vinden jullie de meest gewenste werkplek opstelling qua hardware?

En dan hier een aftrap met de tips van Wibo Langeveld, jarenlang werkzaam geweest als fysiotherapeut, en sinds een aantal jaren is coach. Hij heeft regelmatig videobelsessies met clienten.

Heeft u tips over hoe te videobellen? Mail ons: [email protected]